Nuewa R9

De Nuewa R9 met Zone Intelligence 2.0 is een topklasse toestel en biedt in elke situatie een intelligente totaaloplossing voor het leveren van een hoogwaardige diagnose.


Meer...

Nuewa I9

Innovatie, in elk facet! De Nuewa I9 is speciaal ontworpen voor de obstetrie en gynaecologie en biedt een innovatief, gebruiksvriendelijk en hoogstaand platform. Dit toestel is ontwikkeld op basis van diepgaande inzichten in klinische scenario's en de feedback van vele ervaren echografisten wereldwijd.


Meer...

Resona 7

Dankzij het innovatieve, softwaregestuurde ZST+ platform wordt de Resona 7 voortdurend verder ontwikkeld met de meest geavanceerde technologieën om te voldoen aan de meest uitdagende diagnostische eisen in de vrouwengeneeskunde.


Meer...

DC-80

Het DC-80 echotoestel is ontwikkeld op het fundament van Mindray's voortdurende focus op hoogwaardige technologie en helpt u uw dagelijkse workflow te beheren met een prachtige beeldkwaliteit, uitstekende intelligentie en nog veel meer, ongeacht de uitdagingen die u tegenkomt.


Meer...

Consona N9

De Consona N9 is een compact, maar krachtig basis toestel. Het is voorzien van een compleet pakket met speciale software voor gebruikers in de obstetrie en gynaecologie. Dankzij het innovatieve ZST platform helpt de Consona N9 u efficiënt bij het uitvoeren van vlotte diagnoses bij alle soorten patiënten en onderzoeken.


Meer...

M9

De M9 is gebaseerd op Mindray's nieuwe generatie platform, mQuadro, en heeft de standaarden naar een geheel nieuw niveau getild. Geavanceerde signaaltransmissie- en ontvangstprocessoren zorgen voor een uiterst gevoelige en nauwkeurige echodetectie. Innovatieve transducertechnologieën zorgen voor een betere penetratie en een hogere resolutie, waardoor uw diagnostische ervaring aanzienlijk wordt verbeterd.


Meer...

TE Air

TE Air, de nieuwe generatie draadloze handheld ultrasoundsystemen van Mindray, is ontworpen om te voldoen aan hogere klinische eisen en is breed inzetbaar. Door hoogwaardige mogelijkheden te combineren met een draadloze ervaring, efficiënte connectiviteit en een robuust ontwerp voor onvoorspelbare omgevingen, helpt de draadloze probe TE Air het vertrouwen en de efficiëntie van clinici op ongekende wijze te verbeteren.


Meer...

Volutracer O.P.U.S. Echografie Simulator

VOLUTRACER OPUS ® is een waarheidsgetrouwe optische positioneringssimulator voor echografie. Het is de perfecte oplossing voor de opleiding en training van studenten, coassistenten en experten van alle niveaus en disciplines.


Meer...