Nuewa R9

De Nuewa R9 met Zone Intelligence 2.0 is een topklasse toestel en biedt in elke situatie een intelligente totaaloplossing voor het leveren van een hoogwaardige diagnose.


Meer...

Nuewa I9

Innovatie, in elk facet! De Nuewa I9 is speciaal ontworpen voor de obstetrie en gynaecologie en biedt een innovatief, gebruiksvriendelijk en hoogstaand platform. Dit toestel is ontwikkeld op basis van diepgaande inzichten in klinische scenario's en de feedback van vele ervaren echografisten wereldwijd.


Meer...

Resona 7

Dankzij het innovatieve, softwaregestuurde ZST+ platform wordt de Resona 7 voortdurend verder ontwikkeld met de meest geavanceerde technologieën om te voldoen aan de meest uitdagende diagnostische eisen in de vrouwengeneeskunde.


Meer...

DC-80

Het DC-80 echotoestel is ontwikkeld op het fundament van Mindray's voortdurende focus op hoogwaardige technologie en helpt u uw dagelijkse workflow te beheren met een prachtige beeldkwaliteit, uitstekende intelligentie en nog veel meer, ongeacht de uitdagingen die u tegenkomt.


Meer...

DC-70

Op basis van diepgaande inzichten in de behoeften van klanten heeft Mindray de DC-70 met X-Insight ontworpen om een hoge efficiëntie en precieze beeldvorming te leveren. Dit door ondersteuning van Mindray's eXpress Clarity, eXceptional Intelligence en eXceeding Experience technologie.


Meer...

DC-60 Exp

Als all-round toestel biedt DC-60 Exp met X-Insight een allesomvattende oplossing om u met gemak en zekerheid te helpen tijdens de dagelijkse klinische praktijk.


Meer...

M9

De M9 is gebaseerd op Mindray's nieuwe generatie platform, mQuadro, en heeft de standaarden naar een geheel nieuw niveau getild. Geavanceerde signaaltransmissie- en ontvangstprocessoren zorgen voor een uiterst gevoelige en nauwkeurige echodetectie. Innovatieve transducertechnologieën zorgen voor een betere penetratie en een hogere resolutie, waardoor uw diagnostische ervaring aanzienlijk wordt verbeterd.


Meer...

Volutracer O.P.U.S. Echografie Simulator

VOLUTRACER OPUS ® is een waarheidsgetrouwe optische positioneringssimulator voor echografie. Het is de perfecte oplossing voor de opleiding en training van studenten, coassistenten en experten van alle niveaus en disciplines.


Meer...

CHRONOS: Geautomatiseerde “High Level” desinfectie van echografie sondes.

Hypernova CHRONOS van Germitec levert een uiterst snelle (slechts 90sec), efficiënte en chemisch vrije oplossing die het risico op kruisbesmetting vermindert, de beste garantie voor een High Level Disinfectie (HLD) van uw sondes.


Meer...

AE1: Geautomatiseerde “High Level” desinfectie van transoesofagale sondes (TEE).

Antigermix E1 is een uniek "High Level Desinfection" (HLD) apparaat dat in 180 seconden chemisch vrij en geautomatiseerd TEE sondes desinfecteert inclusief het handvat.


Meer...