Nuewa R9

De Nuewa R9 met Zone Intelligence 2.0 is een topklasse toestel en biedt in elke situatie een intelligente totaaloplossing voor het leveren van een hoogwaardige diagnose.


Meer...

Nuewa I9

Innovatie, in elk facet! De Nuewa I9 is speciaal ontworpen voor de obstetrie en gynaecologie en biedt een innovatief, gebruiksvriendelijk en hoogstaand platform. Dit toestel is ontwikkeld op basis van diepgaande inzichten in klinische scenario's en de feedback van vele ervaren echografisten wereldwijd.


Meer...

DC-80

Het DC-80 echotoestel is ontwikkeld op het fundament van Mindray's voortdurende focus op hoogwaardige technologie en helpt u uw dagelijkse workflow te beheren met een prachtige beeldkwaliteit, uitstekende intelligentie en nog veel meer, ongeacht de uitdagingen die u tegenkomt.


Meer...

Consona N9

De Consona N9 is een compact, maar krachtig basis toestel. Het is voorzien van een compleet pakket met speciale software voor gebruikers in de obstetrie en gynaecologie. Dankzij het innovatieve ZST platform helpt de Consona N9 u efficiënt bij het uitvoeren van vlotte diagnoses bij alle soorten patiënten en onderzoeken.


Meer...

TEX20

Point of Care, opnieuw uitgevonden
De TEX20 Series Point of Care Ultrasound helpt clinici om hun klinische praktijk in veeleisende omgevingen zoals de kritieke zorg en spoedeisende geneeskunde opnieuw vorm te geven.


Meer...

TE9

Verruimde visie, onbegrensde mogelijkheden. Het TE9-echografiesysteem is ontworpen om eenvoudiger een betere patiëntenzorg te kunnen leveren en de beeldvormingsmogelijkheden voor anesthesie, spoedeisende en kritieke zorgtoepassingen uit te breiden.


Meer...

TE Air

TE Air, de nieuwe generatie draadloze handheld ultrasoundsystemen van Mindray, is ontworpen om te voldoen aan hogere klinische eisen en is breed inzetbaar.


Meer...

M9

De M9 is gebaseerd op Mindray's nieuwe generatie platform, mQuadro, en heeft de standaarden naar een geheel nieuw niveau getild. Geavanceerde signaaltransmissie- en ontvangstprocessoren zorgen voor een uiterst gevoelige en nauwkeurige echodetectie.


Meer...

Volutracer O.P.U.S. Echografie Simulator

VOLUTRACER OPUS ® is een waarheidsgetrouwe optische positioneringssimulator voor echografie. Het is de perfecte oplossing voor de opleiding en training van studenten, coassistenten en experten van alle niveaus en disciplines.


Meer...