Over ons

Het bedrijf Benetec


Benetec werd opgericht in 1988 en is gevestigd in Retie (België), halverwege tussen Antwerpen en Eindhoven. Onze Nederlandse dochteronderneming is gevestigd in Groessen bij Arnhem. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de distributie en het onderhoud van diagnostische medische apparatuur en verbruiksgoederen.

Ons productassortiment omvat diagnostische echografie, röntgen- en fluoroscopie-apparatuur, conebeam CT, gespecialiseerde systemen voor gerichte prostaatbiopsie en minimaal invasieve chirurgische instrumenten en systemen.

Benetec vertegenwoordigt dynamische en zeer gespecialiseerde fabrikanten die in de voorhoede staan van de technologische ontwikkelingen in hun specifieke vakgebied. Klanttevredenheid is onze eerste prioriteit en als onafhankelijke distributeurs selecteren wij zorgvuldig onze leveranciers en verkopen wij producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Als leverancier van geavanceerde medische apparatuur vinden wij een snelle en efficiënte technische dienst na verkoop uiterst belangrijk en een essentieel onderdeel van onze klantrelaties.

Benetec is een ISO 9001:2008 gecertificeerd bedrijf.

kiwa
Benetec - Advanced Medical Systems