Onze service

Wij zijn er voor u


Een snelle en efficiënte dienst na verkoop beschouwen wij als een essentieel onderdeel van onze bedrijfsvoering. Wij beschikken hiervoor over een sterk team aan ervaren technici en gekwalificeerde applicatie specialisten die breed zijn opgeleid en inzetbaar zijn op ons volledig portfolio aan medische toestellen.

Optimale service


Onze diensten bieden u een ruim aanbod aan mogelijkheden om de continuïteit van uw praktijk of afdeling te garanderen en verdere ondersteuning te bieden tijdens uw dagelijkse activiteiten. Onze helpdesk is in staat is om u onmiddellijk technisch advies en oplossingen te bieden. Of het nu om een onderhoudsbeurt gaat of een technisch probleem, wij denken met u mee en zoeken voor u de snelste en meest economische oplossing. Om deze support te verzekeren, beschikken wij zelf over een ruime voorraad aan reserveonderdelen en hebben wij verschillende depots ter onze beschikking.

Van planning tot uitvoering
U start een nieuwe praktijk, breidt uit, vernieuwt of verhuist? Wij helpen u om dit tot een goed einde te brengen. Wij kunnen u adviseren in de keuze van apparatuur, het treffen van voorbereidingen, het uittekenen van de plannen, het transport met aangepast vervoer tot het plaatsen van de apparatuur in uw nieuwe praktijk of onderzoeksruimte. Voor bouwkundige aanpassingen kan u beroep doen op één van onze partners.

Implementatie en optimalisatie
Na verkoop kunnen wij u verder ondersteunen om ervoor te zorgen dat uw nieuwe aankoop optimaal presteert. Dit kan op allerlei vlakken zoals: projectbeheer, installatie, IT integratie, applicatie- of technische training, aanbod aan educatie.

Preventie en onderhoud
U kan rekenen op een snelle en efficiënte reparatiedienst, daarnaast bieden wij ook ondersteuning aan op afstand, preventief onderhoud, opleidingen voor uw eigen dienst biomedische techniek en beschikken wij over een eigen transportdienst met aangepast vervoer voor medische toestellen.

Upgrades en beveiliging
Onze service omvat ook verschillende mogelijkheden om uw toestel actueel te houden. Bijvoorbeeld: software updates, beveiligingsupdates tegen cybercriminaliteit, mogelijke hardware upgrades, inruilmogelijkheden of speciale leasingsmogelijkheden die u mogelijkheden bieden om sneller te vernieuwen.

Desinfectie & accessoires
Ons portfolio bestaat daarnaast uit diensten en producten om u bij te staan in het gebruik van veilige en efficiënte accessoires en in het uitvoeren van de juiste desinfectie procedures. Wij staan steeds klaar om u hierover meer informatie te verschaffen.