Pessaria

Pessaria zijn een niet-chirurgische oplossing voor de behandeling van bekken-orgaanverzakking en stressincontinentie. Het pessarium is ontworpen als eerstelijnsbehandeling om de verzakte organen te repositioneren en/of de timing van de urinestroom te regelen, en zo de levenskwaliteit te verbeteren.


POP-Q Stick

De POP-Q score is het belangrijkste klinische instrument dat gebruikt wordt om de ernst van bekkenbodemverzakking vast te stellen, en het anatomische succes of falen van prolaps chirurgie. De nauwkeurigheid van de metingen is tot op dichtstbijzijnde 0,5 cm, maar tot op heden is er nog geen gemakkelijk te gebruiken meetinstrument waarmee POP-Q scores uit te voeren.


Meer...

Word Bartholin Katheter

De Word katheter is een effectieve behandeling na een incisie en drainage van een Bartholin cyste of abces, en geeft uw patiënt onmiddellijke verlichting. Bartholin cysten/abcessen hebben een hoge recidiefkans tenzij er een accessoire duct wordt voorzien om de verstopte acini permanent af te voeren.


Meer...

Mytube

De Mytube is uitermate geschikt voor gebruik bij een laparoscopische hysterectomie waarbij men om diverse redenen geen uterusmanipulator in de uterus wilt brengen.


Meer...

Laploop

De Blueendo Laploop is een veilige en effectieve monopolaire loop voor het uitvoeren van Laparoscopische Subtotale Hysterectomy (LSH). Bovendien is de Laploop ook ideaal voor het verwijderen van myomen die zich aan de buitenkant van de uteruswand bevinden. De Blueendo Laploop is uitschuifbaar, waardoor je met hetzelfde instrument 3 verschillende formaten kunt instellen. Hierdoor is het niet nodig om verschillende formaten op stock te nemen zoals dat bij andere fabrikanten van toepassing is.


Meer...