PHION 2.0

NFR PHION 2.0 is het meest geavanceerde CBCT apparaat op de markt. Het heeft een grote opening en een beeldvorming van hoge kwaliteit voor geavanceerde diagnoses.


Meer...

GIOTTO CLASS S

Dit compacte en zeer veelzijdige digitale mammografiesysteem kan worden uitgerust met tomosynthese, Dual Energy en stereotactische en tomogeleide biopsieën. Het toestel onderscheidt zich in zijn hoge productiviteit, kwaliteit en vertrouwen.


Meer...

GIOTTO CLASS

De Giotto Class mammograaf is een geavanceerd en innovatief tomosynthese toestel met de mogelijkheid om stereotactische, tomo-geleide biopsie en contrast-verrijkte Dual Energy onderzoeken uit te voeren.


Meer...

GIOTTO CLASS Biopsie Tafel

Geavanceerde prone biopsie tafel met innovatieve eigenschappen, waardoor men met meer vertrouwen borstbiopsies kan uitvoeren en meer comfort kan bieden aan de patiënt.


Meer...

CLISIS Evolution

Hoogwaardig radiografie/fluoroscopie systeem. Efficiëntie en volledige toegankelijkheid vanaf de achterzijde in één enkel product dat een hoge beeldkwaliteit biedt bij een breed scala aan routine- en spoedonderzoeken.


Meer...

CALYPSO F

Een multifunctioneel en configureerbaar compact vloersysteem dat een hoge beeldkwaliteit biedt bij elk soort toepassing.


Meer...

CALYPSO

Een multifunctioneel en configureerbaar plafondsysteem dat zelfs bij urgenties topkwaliteit biedt.


Meer...